Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim disc 45 x 30 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

174 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim puternic, forma disc, placat cu nichel, N45, forta peste 70 kg. Acesti magneti neodim fac parte din categoria materialelor feromagnetice cu cel mai bun raport forta/volum (greutate), si cea mai mare remanenta magnetica.

Atentie! Magneti neodim super puternici cu o forta de adeziune de peste 70 kg in conditii ideale.

Daca lipiti un astfel de magnet neodim de o bucata groasa de metal, veti descoperi ca e va fi foarte, foarte greu sa il indepartati. Datorita inaltimii de 30 mm, acest magnet neodim nu are forta mare doar la contact ci si la distanta, fiind capabil sa atraga fara probleme ace, agrafe, piuneze chiar si de la 8 cm.

Recomandam atentie mare la manevrarea magnetilor, o clipa de neatentie se poate plati cu vanatai, unghii invinetite sau contuzii.

Nu ignorati instructiunile de folosire ce vin impreuna cu magnetul.

Exemple utilizari in gospodarie:  Daca ati scapat pe jos un ac, atunci poate fi periculos sa il cautati cu mana sau sa va plimbati prin camera. Daca aveti un magnet neodim de dimensiuni respectabile atunci puteti gasi usor ace, bolduri, suruburi mici sau orice alte obiecte metalice microscopice.

Tot ce trebuie sa faceti este sa treceti magnetul pe deasupra podelei. Magnetul va poate ajuta nu doar sa gasiti obiectele metalice pierdute ci si sa adunati rapid suruburi, piulite, tinte, cuie etc. imprastiate pe podea. Daca doriti sa le adunati intr-o cutie, atunci tineti cutia cu gura in jos si magnetul deasupra.

Cand intoarceti cutia, toate piesele adunate vor fi inauntru.  Atentie! Acest magnet este foarte puternic si poate afecta echipamentele electrice din apropiere. Foarte periculosi! Va rugam sa cititi pagina Siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura