Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim disc 30 x 15 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim puternic, forma disc, placat cu nichel, N42, forta aproximativ 23 kg

Acesti magneti neodim fac parte din categoria materialelor feromagnetice cu cel mai bun raport forta/volum (greutate), si cea mai mare remanenta magnetica. Magneti neodim foarte puternici, deci utili intr-o larga paleta de aplicatii in care este nevoie de o forta magnetica foarte mare.

Magnetul este placat cu nichel pentru a oferi o protectie sporita la factorii de mediu, insa nu va lasati pacaliti de aspectul metalic: aliajul NdFeB este unul casant. Ca o regula generala privind magnetii neodim, trebuie sa evitati ciocnirile puternice necontrolate deoarece se sparg usor. In plus, loviturile cauzate de acest magnet pot fi serioase, prin urmare recomandam precautie in manevrarea unuia sau mai multor astfel de magneti.

Exemple de aplicatii in care este utilizat acest tip de magnet neodim:  mijloace de fixare a semnelor, indicatoarelor, panourilor publicitare, etc; fixarea diferitelor obiecte pe o suprafata metalica; componenta de baza in fabricarea accesoriilor pentru mobila; componente in instalatii de tratare magnetica a apei; componente in dispozitive ce functioneaza pe baza inductiei magnetice; etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura