Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim disc 35 x 20 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim puternic, forma disc, placat cu nichel, N45, forta aproximativ 38 kg

Magnet puternic cu o forta de atractie de aproape 40 kg in conditii ideale. Magnet neodim compact, robust, rezistent la demagnetizare - in conditii normale pierde cca 1% in 10 ani. Placarea cu nichel ii ofera un aspect elegant, metalic. Nu uitati ca sub stratul subtire de nichel se afla neodimul care este un material casant. Toti magnetii neodim se pot sparge la ciocniri necontrolate insa riscul este mai mare pentru magnetii puternici pentru ca si forta de impact este mai mare.

In plus, daca mai prind si un deget intre ei va pot strica ziua de-a binelea. De aceea va recomandam atentie maxima in manevrarea magnetilor neodim, nu-i subestimati!

Daca lipiti doi astfel de magneti veti descoperi ca e imposibil sa-i separati manual. Exemple de aplicatii pentru acest tip de magnet: realizarea de structuri grele, extensii pentru bannere sau reclame fabricarea de suporturi magnetice fixarea diferitelor obiecte acasa, la birou, in atelier sau garaj fixarea comoda a sculelor sau materialelor de constructie in timpul reparatiilor fabricarea echipamentelor medicale, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura