Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim disc 35 x 5 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim puternic, forma disc, placat cu nichel, N42, forta aproximativ 12 kg. Magnet neodim foarte puternic cu o forta de adeziune in conditii ideale in jur de 12 kg.

Suprafata de contact mare asigura o fixare ferma. In acelasi timp inseamna ca daca lipiti doi magneti de acest tip veti avea nevoie de un efort considerabil sa-i separati. De asemenea inseamna ca se pot sparge daca sunt lasati sa se ciocneasca necontrolat. Nu va lasati indusi in eroare de aspectul metalic, placarea cu nichel este foarte subtire in timp ce aliajul din neodim - fier - bor este casant.

Acest risc exista pentru toti magnetii neodim insa el creste pe masura ce magnetii sunt mai puternici deoarece creste si forta la impact. Recomandam precautie crescuta la manevrarea magnetilor neodim, atentie permanenta.

Exemple aplicatii: sustin cu succes panouri publicitare de exterior utilizati la prinderea afiselor deoarece nu deterioreaza suprafata metalica folositi la realizarea de structuri grele, extensii pentru bannere sau reclame sarcini de fixare a diferitelor obiecte pe suprafete metalice etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura