Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet ferita inel 72 x 32 x 15 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet ferita inel, Y35, forta 6 kg (aproximativ 58,8 N)
Magnet permanent din ferita tip inel
Polii magnetului se afla pe fetele plate
Poate sustine pana la 6 kg de otel daca forta de desprindere este perpendiculara pe suprafata de contact rezistenta foarte buna la demagnetizare Poate opera la temperaturi ridicate - max. 250 C rezistenta excelenta la coroziune - poate opera si sub apa fara sa rugineasca Dielectric - izoleaza curentul electric Nu are nevoie de strat protector Magnetii ferita sunt facuti dintr-un material ceramic, prin urmare au proprietati dielectrice.

Nu sunt la fel de puternici precum magnetii neodim insa compenseaza prin numeroase alte avantaje: rezista foarte bine la coroziune si demagnetizare fara a avea nevoie de strat protector, pot opera pana la 250 C fara a pierde din proprietatile magnetice si fara a avea nevoie de magnetizare speciala. Un alt avantaj, deloc de neglijat, este pretul - sunt cei mai ieftini magneti permanenti. Sunt folositi in domenii dintre cele mai diverse: separatoare magnetice, turbine eoliene, motoare curent continuu (de ex. la masini, ventilatoare, etc.), senzori, echipamente medicale, accesorii mobila, experimente, etc. Magnetii ferita sunt preferati si in productia de suveniruri si articole handmade deoarece nu exista magneti mai ieftini.

NOTA! Muchiile usor ciupite, petele, crapaturile fine, sunt specifice materialului si procesului de productie si nu afecteaza in niciun fel performanta magnetului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura