Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet ferita inel 100 x 60 x 20 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet ferita inel, Y35, forta 9,5 kg (aproximativ 93,2 N) Magnet permanent ferita, tip inel Poate sustine pana la 9,5 kg de otel atunci cand forta de desprindere este perpendiculara pe suprafata de contact rezistenta foarte buna la demagnetizare rezistenta excelenta la coroziune - poate fi utilizat chiar si sub apa Poate opera la temperaturi ridicate - temperatura maxima recomandata 250 C.

Magnetii ferita reprezinta o alternativa eficienta si ieftina la magnetii neodim atunci cand forta nu este cel mai important factor. Daca magnetul sau sistemul magnetic trebuie sa functioneze in aer liber, in umiditate crescuta sau temperatura mare atunci magnetul ferita nu este doar solutia mai ieftina ci si cea recomandata. Spre deosebire de neodim, un magnet ferita rezista excelent la umiditate si demagnetizare fara strat protector. De aceea, magnetii ferita sunt utilizati frecvent la separatoare magnetice, intrerupatoare magnetice, difuzoare, sau la fixarea elementelor de reclama pe diferite suporturi metalice, inclusiv caroseria masinii.

NOTA! Muchiile usor ciupite, petele, crapaturile fine, sunt specifice materialului si procesului de productie si nu afecteaza in niciun fel performanta magnetului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura