Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim bloc 120 x 50 x 15 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

394 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim puternic, forma bloc, placat cu nichel, N45, forta aproximativ 117 kg.

Atentie! Magneti neodim foarte puternici! Acesti magneti neodim fac parte din categoria materialelor feromagnetice cu cel mai bun raport forta/volum (greutate), si cea mai mare remanenta magnetica.

Polii magnetului se afla pe fetele 120 x 50 mm; 120 kg - forta necesara desprinderii magnetului in conditii ideale de pe o suprafata plana de fier prin tragere perpendiculara; Fiecare magnet este placat cu un strat triplu nichel, cupru si din nou nichel ce ii ofera un aspect elegant.  Este necesara o forta de 120 kg pentru a desprinde acest magnet de pe o placa metalica.

Fiind magnetizat pe o grosime de 1,5 cm, acest magnet este ideal pentru cei care vor sa atraga obiecte de la distanta (cuie, sarme, deseuri metalice.. etc.) dar in acelasi timp si extrem de periculos - forta sa creste exponential odata cu apropierea de metale, mai ales de cele de marime mai mare: ciocan, placa metalica, cutit, cleste.. etc.

Un magnet neodim foarte puternic, perfect ca separator magnetic. Acest magnet nu este sub nicio forma jucarie si ar trebui manevrat doar de utilizatori cu experienta in magnetii neodim. Recomandarea noastra este sa aveti intotdeauna o a doua persoana care sa va ajute la manipularea acestui bloc masiv. Planuiti-va miscarile inainte! Trebuie sa cititi si sa intelegeti informatiile din pagina Siguranta inainte de a comanda acest magnet.

FOARTE PERICULOS!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura